Een grote dosis logisch verstand, intelligentie maar vooral een goede SAMENWERKING zijn de sleutel tot succes.

Escapeboothasselt is een leuke ontspanning en creatieve teambuilding oefening voor vrienden, families en bedrijven!  Escapeboothasselt is een bijzonder leuk en uitdagend real-life escape spel voor 2-5 personen.

Slaag jij erin om samen met je groep binnen de 60 minuten uit de escapeboot te ontsnappen? Kunnen jullie door de misleidende informatie heen kijken en het mysterie oplossen? Om buiten te raken zullen jullie verschillende raadsels moeten oplossen, sloten openen en leuke opdrachten uitvoeren.

Succes.

 

 • LIMITED EDITION?
  Aangezien de escaperoom gebouwd is op een actief operationeel schip is dit een gelimiteerde editie die plaats vindt op vrijdag - zaterdag - zondag.   Er komen nog wel edities, like daarom onze facebookpagina voor nieuwe periodes.   NIEUWE ROOM VANAF OKTOBER 
 • Hoe reserveer ik?
  Ga naar de "Reservatie" tab . Op de kalender kan je nu je startuur kiezen uit de beschikbare uren. Vul je naam en contactegevens in en bevestig. Betalen doe je op voorhand.  
 • Hoeveel tijd heb ik om uit de kamer te geraken?
  Effectieve spelduur van de escaperoom is precies 60 minuten. Geraak je er echter niet uit dan komen we jullie halen.
 • Kan ik met meer dan 2 spelers spelen in 1 kamer?
  Dat kan zeker! De kamers zijn gebouwd voor max 5 spelers.
  • Waar vind ik de locatie?
   Je vindt onze locatie natuurlijk aan het Kanaal.  Wij zijn gelegen achter de Metro, Bmw van Osch , Albert Heyn.  We beschikken over een ruime privé parking.
  • Hoe bereid ik mij voor?
   Voorbereiding of speciale kledij is niet nodig.  Hou rekening dat je op een schip zit, en voor de rest zorgen wij, met logisch nadenken en teamwork kom je al een heel eind!
  • Moet ik 18 zijn om deel te nemen?
   Neen, dat is niet nodig. Spelers onder de 12 jaar moeten wel begeleid worden door een volwassene (minstens 1 per kamer).  
  • Als de deur op slot gaat, hoe geraak ik dan buiten in geval van nood?
   Wij geven jullie een safe-woord waardoor je dit kan gebruiken om jullie uit de kamer te komen halen. Bovendien kan de deur altijd van buiten opengemaakt worden en in geval van nood worden de deuren geopend. Alle spellen worden ook via de camera gevolgd door onze gamemaster. 

  • Kan er iets gegeten of gedronken worden aan boord?
   Natuurlijk kun je voordien of erna nog altijd chillen aan boord.  We beschikken over een zeer ruim assortiment dranken en hapjes.